Bio

SusanneKiemelGeboeid door ontwikkeling en bewustzijn, ben ik in 2011 aan een training Mindfulness voor volwassenen begonnen. Ik was nieuwsgierig, wat doe je wanneer je mediteert? Ik werd me door de oefeningen meer en meer bewust, van mijn gedachtenstroom vooral. Wat een drukte in mijn hoofd en in mijn lijf! Mindfulness en Yoga brachten mij meer rust, meer bewustzijn over vastgeroeste patronen, vriendelijkheid voor mezelf en daardoor veel meer zelfvertrouwen. Door de effecten die het bij mij te weeg bracht heb ik niet lang na hoeven denken dat dit is wat ik anderen wil meegeven.

Door mijn achtergrond in Theater en Dans werk ik sinds 5 jaar als trainer met kinderen en volwassenen. De opleiding Mindfulness voor kinderen volgde ik aan de Academie voor Mindful Teaching bij Eline Snel. Ashtanga Vinyasa Flow Yoga volgde ik bij Johan Noorloos en Marcel van de Vis-Heil in Amsterdam.

Tijdens de Mindfulness training geef ik kinderen de ruimte voor het ontwikkelen van hun eigen-wijsheid. Mijn grootste motivatie om Mindfulness aan kinderen door te geven is omdat ik graag bijdraag aan hun ontwikkeling, ik ze een warm hart toedraag om rust te vinden in hun drukke leventjes en dat ik ze mag leren te mogen zijn wie ze zijn.

Susanne Kiemel

"Susanne is aardig, vrolijk en heeft een lach die je niet van haar gezicht krijgt. Ze is goed te vertrouwen en is rustig en ontspannen." Nathalie uit Rijswijk (10 jaar)